Mode360 is een Europese leverancier van 360 graden studio’s. Leg een product naar keuze met één druk op de knop van alle zijden vast; inclusief automatische achtergrondverwijdering en hoogwaardige verlichting.

 

De producten van Mode360 staan bekend om hun betrouwbaarheid en goede support. U ontvangt standaard drie jaar garantie. Er zijn drie oplossingen:

Twister: draaiplateau van 54 tot 100 cm voor producten tot 100 kg.
Composer: complete studio voor producten tot 15x15x15 cm
Jumbo: geavanceerde complete studio voor producten tot 50x50x70 cm.

Composer

De composer is onze voordeligste alles-in-1 studio. U maakt professionele opnames van kleine producten. Denk hierbij aan ringen, kettingen en armbanden. De composer heeft een ingebouwd draaiplateau en verlichting.

De Composer wordt aangestuurd door ModeVid; een basisprogramma voor de aansturing van de Twister, camera en het maken van 360-graden objecten.

Combo

Met de Combo legt u op professionele wijze producten vast van 30x30x30 cm. De Combo lijkt grotendeels op de Jumbo en beschikt over de meest-geavanceerde mogelijkheden om spraakmakende afbeeldingen te maken in 360 graden. Ontdek de twee draaiplateaus en fotograaf-modus.

De Combo wordt aangestuurd door ModeVid; een basisprogramma voor de aansturing van de Combo, camera en het maken van 360-graden objecten.

Jumbo

Met de Jumbo legt u op professionele wijze producten vast van 70x70x70 cm. Deze nieuwe versie beschikt over een groot draaiplateau, 3D-arm, verlichting en een laser-centreersysteem.

De Jumbo wordt aangestuurd door ModeVid; een programma voor de aansturing van de Jumbo, camera en het maken van 360-graden objecten.

Twister

Met de Twister van Mode360 haalt u een multifunctioneel draaiplateau in huis, waarmee u opnames maakt van producten van 1 tot 100 cm. We adviseren u graag over een bijpassende achtergrond, verlichting en camera. Uiteraard is het ook mogelijk om deze als één set bij ons te bestellen.

De Twister wordt aangestuurd door ModeVid; een programma voor de aansturing van de Twister, camera en het maken van 360-graden objecten.

Uitlijning laser Combo

Bouw Combo

Bouw Jumbo

Schuiven naar boven