Consultancy en fotostudio’s op maat

Wordt u ook blij van de perfecte productfoto’s? Maar zijn de foto’s niet van het gewenste niveau of maakt u überhaupt nog geen productfoto’s? Dan helpt Foto360XL u graag bij de realisatie of upgrade van uw studio. Onze studio’s beschikken over een hoogwaardige belichting en worden volledig op uw wensen afgestemd.

Volledige controle over het bouwproces

Kiest u voor een complete studio of enkel een los draaiplateau? Regelt u zelf de wanden en vloer of wilt u volledig ontzorgd worden? Wij helpen en adviseren u graag, om samen tot het beste fotoresultaat te komen. Reken op een vast aanspreekpunt binnen Foto360XL, zodat u van de vrijblijvende inventarisatie tot oplevering (incl. kalibratie en uitleg) goed geholpen wordt.

Afgestemd op uw assortiment

Van het kleinste sieraard, tot een auto van 4.000 kg… Wij bouwen uw nieuwe studio volledig rondom uw producten. Niet alleen het formaat van de studio is van belang. De juiste positie van één of meerdere camera’s, optionele contrastpanelen en de verlichting zijn de weg naar foto’s waar u blij van wordt. Wij richten uw studio in met indirect licht, waarbij u de keuze heeft uit flitslicht of continuverlichting. Overbelichte ‘hotspots’ in uw foto’s zijn dus verleden tijd. Na een optimale afstelling bedient u de studio met één druk op de knop. Zo heeft u altijd een goed resultaat, met hoge continuïteit en betrouwbaarheid.

Benieuwd naar onze aanpak?

In een studio-blauwdruk beschrijven wij exact hoe uw studio eruit komt te zien, inclusief schetsen en posities van alle apparatuur. Geheel afgestemd op uw aannemer en locatie. Neem direct contact met ons op en ontvang snel een turn-key offerte voor een compleet ingerichte studio.

Liever onze studio huren?

Kom langs in Hoogeveen en onze medewerkers fotograferen uw producten. Onze studio is ingericht voor zowel packshots als 360 graden 3D opnames. Bel vrijblijvend 0528-234828 of mail naar info@foto360xl.nl.

Schuiven naar boven